Hopp til innhold

Barnehager

Størrelsen på barnekullene varierer hvert år, og da følger behovet for riktig antall barnehageplasser med. Våre fleksible modulbarnehager løser denne utfordringen både effektivt og økonomisk, og alltid med kommunens minste beboere i sentrum!

Fleksible løsninger med høy standard

Med våre moduler kan du designe nøyaktig de barnehagelokalene som du trenger. De er fleksible og kan tilpasses, selv ved kortere leieperioder. Lokalene holder høy standard, og virksomheten kan raskt etableres enten i tilknytning til et eksisterende bygg eller som en separat enhet. De er koselige, og har de samme egenskapene som permanente bygg!

Tilpasset barnehagens behov

Fasiliteter tilpasset små barn, samt et ergonomisk arbeidsmiljø for de ansatte gjør at våre moduler ofte oppleves som bedre enn permanente lokaler! Komfort og høy standard er viktig, og våre nye barnehagemoduler er spesialutformet med blant annet:

• Vindushøyde på 60 cm – slik at barna kan se ut av vinduene.
• Toaletter i barnestørrelser og standardstørrelser (kan byttes ut mot små).
• Høydejusterbare servanter
• Stellebord

Behovene varierer, og derfor har vi et bredt utvalg av alternativer for skreddersydde løsningen – se utvalget vårt her.

High Class-moduler

Modulene våre holder høyeste kvalitet, og de er svært fleksible og kan skape miljøer som gir de beste forutsetningene for bedriften. For eksempel er det mulig å bygge i høyden – våre moduler tåler montering opp til tre etasjer.

High Class-modulen er tilgjengelig innenfor to anvendelsesområder:
Barnehage Med lave vinduer som gjør det lett for barna å se ut, og med komfortvarme som gjør gulvene «krypbare», er våre moduler spesialtilpasset de aller minste. Planløsningen er allerede i standardversjonen tilpasset de fleste barnehagebehov. Inngangspartier er plassert i ytterkant, og de pedagogiske flatene møtes i midten av bygningen. Dette gjør barnehagen mer effektiv, og gjør det enklere å samarbeide mellom avdelingene. Toalettet i garderoben er også tilgjengelig fra en dør i entreen, noe gjør det enklere dersom behovet for de små blir akutt. Hvis det er behov for ytterligere fleksibilitet, kan enkelte vegger demonteres og tilpasses.

  • Teknisk data

area28.6 m²
area inside26.6 m²
length9600 mm
width2980 mm
width with outer wall block3250 mm
height3400 mm
interior ceiling height2700 mm
weight3500-7000 kg