Hopp til innhold

Kontor

Skal du ekspandere? Renovere eller bygge om? Dersom dine lokaler i en periode ikke har nok kapasitet, eller du må komplettere eller bytte dem ut, har vi en effektiv, rask og smidig løsning: våre modulbygg.

Business as usual med fleksible moduler

Det fine med moduler er at de kan skreddersys etter dine spesifikke behov. De er konstruerte for å kunne tilknyttes en eksisterende bygning eller andre moduler for å utgjøre en separat bygning. Uansett hva man velger, leverer vi høy standard og komfort, slik at alle trives og kan fokusere på sine arbeidsoppgaver.

Dine behov avgjør

Lokalene egner seg godt for kontorer, men kan også med fordel brukes til konferanserom, kantine, trimrom eller butikkvirksomhet. For den beste behovstilpasningen har man en rekke forskjellige valgmuligheter, slik som kjøkken eller andre ulike tekniske løsninger.

High-Class moduler

Modulene våre er av høyeste kvalitet, svært fleksible og kan skape miljøer som gir de beste forutsetningene for bedriften. For eksempel er det mulig å bygge i høyden, og våre moduler tåler montering opp til fire etasjer.

High Class-modulen er tilgjengelig innenfor to anvendelsesområder: Med en innvendig takhøyde på 270 cm, er lokalene luftige, og atmosfæren behagelig. Ventilasjon med varmegjenvinning inngår som standard, og valgfritt kan systemet kompletteres med komfortkjøling. Systemet er også tilpasset for fjernvarme. Installasjon av telekommunikasjon, data og alarmer koordineres av våre kunnskapsrike medarbeidere.

  • Teknisk data

area28,6 m²
area inside26,6 m²
length9600 mm
width2980 mm
width with outer wall block3250 mm
height3400 mm
interior ceiling height2700 mm
weight3500-7000 kg