Hopp til innhold

Skoler

Endrede forutsetninger krever ofte rask etablering av fleksible alternative løsninger! Når en skole mangler klasserom, eller skal renovere eller omorganisere sine lokaler, er de flyttbare skolemodulene våre den beste løsningen.

Et skoleeksempel på fleksibilitet

En skole har et variert behov for ulike lokaler – og våre moduler kan enkelt tilpasses dette. Det kan være lokaler til undervisning, kroppsøving, musikk- og fritidsaktiviteter, samt personal- og grupperom. Selvsagt er modulene handikaptilpassede med RWC og ramper i inngangen.

Høy standard og skoletilpasset

Klasserommene er moderne og lyse med god lydisolasjon. Vi bidrar til å skape et godt arbeidsmiljø for både elever og ansatte, og mange ganger oppleves standarden som bedre enn i permanente bygg! Det finnes en rekke muligheter for å tilpasse behovene etter virksomheten. Her er noen eksempler:

• Små rom til gruppearbeid eller leksehjelp
• Sentralt plassert personalrom for både tilgjengelighet og adskilthet
• Veldisponert inngangsparti med plass til yttertøy og sko

Hver skole har sine egne spesielle forutsetninger, og derfor tilbyr vi et bredt utvalgsom gjør at hver løsning kan tilpasses behovet.

High-Class moduler

Modulene våre er av høyeste kvalitet, svært fleksible og kan skape miljøer som gir de beste forutsetningene for bedriften. For eksempel er det mulig å bygge i høyden, og våre moduler tåler montering opp til fire etasjer.

High Class-modulen er tilgjengelig innenfor to anvendelsesområder: Med en innvendig takhøyde på 270 cm, er lokalene luftige, og atmosfæren behagelig. Ventilasjon med varmegjenvinning inngår som standard, og valgfritt kan systemet kompletteres med komfortkjøling. Systemet er også tilpasset for fjernvarme. Installasjon av telekommunikasjon, data og alarmer koordineres av våre kunnskapsrike medarbeidere.

  • Teknisk data

area28,6 m²
area inside26,6 m²
length9600 mm
width2980 mm
width with outer wall block3250 mm
height3400 mm
interior ceiling height2700 mm
weight3500-7000 kg